-0.2 C
Belgrade
26. Novembra 2022.
Politika

ŠOK: Srbija ide ponovo na parlamentarne izbore, EVO ZAŠTO SNS I VUČIĆ OVO SADA RADE

Potpredsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević izjavio je da će “zamoliti predsednika Aleksandra Vučića da se na jesen ide na nove parlamentarne izbore jer su se građani fokusirali na predsedničke a parlamentarne shvatili olako i na listiću za te izbore ‘šarali’, pa su malo ovome malo onome (davali), i rasipali glasove”.

„Sad kad su građani videli šta ko radi i govori razumeće koliko je važno za koju stranku glasaju i pošteno je da se ide na nove izbore. Danas su se građani ‘otreznili'“, rekao je Vučević za TV Pink, navodeći da ne veruje da će se Vučić sa takvim njegovim predlogom složiti.

On je rekao da bi „danas ovi koji su za Dražu Mihailovića u koaliciju sa onima koji kažu da je u Srebrenici bio genocid“, navodeći da „Milici, Bošku ni njegovom imenjaku Milošu (Jovanoviću) više nisu važna pitanja NATO, Kosovo, Rusija“ i da su „ove desne stranke prevara“.

Govoreći o izbornoj kampanji, on je rekao da je Vučić nastupao državnički „imajući u fokusu da sačuva Srbiju“ jer mora da donosi teške odluke „dok u brod udaraju talasi“, misleći na posledice za Srbiju dešavanja u Ukrajini.

“Mogao je Dačić da ide sa laganim, lepršavim temema, da ne stavlja ozbiljne teme u fokus, što je lepo za gledanje”, rekao je Vučević.

On je rekao i da je siguran da će Beograd “ostati u sigurnim rukama i neće biti konglomerat svega i svačega, skupljen s koca i konopca” i, kako je naveo, “nećemo dozvoliti da se iko igra voljom građana”.

Izvor: N1

Pročitajte

OVO SU TAJKUNI KOJI DRMAJU SRBIJOM: Pred njima Vučić drhti, EVO ZAŠTO IH MORA SLUŠATI

Urednik

DEA više ne da Vučiću šverc narkotika, SNS sistem ostaje bez para

Urednik

ŠOKANTNO OTKRIĆE: Evo kada i kako su braća Vučić proslavila prvu milijardu, KAKVO PONIŽENJE NARODA

Urednik