0.7 C
Belgrade
28. Januara 2023.
Društvo

ŠOK: Šta se ovo desilo sa Piksijem?

Šta se događa? Je l’ moguće da nas je u kvalifikacijama vodio Dragan Stojković, a na Svetskom prvenstvu Piksi!

Dva različita trenera i čoveka. U kvalifikacijama pun energije, naboja, optimista… Na Mundijalu prazan, izgubljen, predao se… Posle Brazila neprepoznatljiv.

To nije on! Šta mu se desilo? Je l’ ga neko pozvao? Je l’ mu neko nešto rekao, pripretio, zamerio, smenio ga možda…?

Kako čovek sa bogatim fudbalskim iskustvom da ovako slabo vodi ekipu? Pa i mi laici znamo da se na 3:1 ne prave ofsajdi, da odbrana ne ide visoko – do centra. Ili one izmene? Opšti javašluk u timu. Nedisciplina.  Ne zna se ko, kad i gde igra. Ne zna se gde udaramo… Ili što bi Rade Bogdanović rekao, mi smo đavolja fudbalska nacija.

Stojković se izgubio. Mi nemamo kormilara. Pa Piksi je rođeni lider. Gde god je igrao i radio bio je vođa. Njega na klupi sada nema. Tresnuli smo o zemlju, jer kada najavljujete da ćete biti svetski šampioni, što režimski tabloidi, što pojedini igrači, onda je neminovno da stigne bolno otrežnjenje. Posle šamara…

Srbija ne može da bude svetski šampion zato što nema kvalitet! Tačka! Bolje se od ovoga ne može. Prepotentni smo bez osnova. Ne pripadamo svetskoj fudbalskoj eliti! Ne treba nam Nacionalni stadion. Još jedna tačka!

Srbija nikada nije igrala na Evropskom prvenstvu. Srbija na Svetskim prvenstvima ima učinak od dve pobede u 11 utakmica i nikada nije ušla u osminu finala.

‘Ajmo kući…

Izvor: Direktno.rs

Pročitajte

OVO MORATE VIDETI: Okršaj Hrkalovićke i Stefanovića, NAPRAVILI VELIKI HAOS

Urednik

HRKALOVIĆKA POSLALA IZ SUDNICE PORUKU KOJA JE UZDRMALA SRBIJU: Ovo niko nije očekivao, SADA JE SVE OTKRILA

Urednik

VUČIĆEVI PRIJATELJI: Fabrika iz pakla u kojoj radnici nose pelene i padaju u nesvest zbog vrućine

Urednik