9.4 C
Belgrade
5. Decembra 2022.
Srbija

ŠOKANTNO: Objavljen video zbog koga je Cvijan ubijen, EVO KOME JE SMETAO

Vladimir Cvijan, bivši visoki funkcioner Srpske napredne stranke, za koga se tek saznalo da je pokojni, pre nego što je napustio ovu partiju želeo je da se kandiduje za predsednika naprednjaka, kao protivkandidat Aleksandru Vučiću. „Od danas ulazim u predizbornu kampanju“, rekao Cvijan novinarima u skupštini 2013. godine.

On je tada rekao da SNS i njen lider Aleksandar Vučić rade ono protiv čega su se naprednjaci borili i da ga je „sramota da to gleda“.

– Moja SNS se pretvorila u sve ono protiv čega smo se borili – kazao je 2013. godina Cvijan i kao najveći problem istakao to što je sve u rukama Aleksandra Vučića.

„Predsedništva SNS su se pretvorila u bilten o tome ko treba da bude uhapšen… neka sudovi i tužilaštva vode računa o tome, a ne stranački organi“, kazao je Cvijan, a objavio B92.

Cvijan je naglasio da će se boriti pošteno i da će se „svakako držati Ustava, zakona i izvornog programa stranke“ i „posavetovao“ Vučića da se i on „ovaj put drži principa i zakona“.

Prema njegovim rečima, mnogi u stranci su se povukli, jer jedan čovek o svemu odlučuje i kao primer naveo Beograd, rekavši da je jedan čovek odlučio da na čelo prestonice dođe, na primer, Goran Vesić.

Izvor: Info klix

Pročitajte

JASNA PORUKA DA JE VUČIĆ ZAVRŠIO KARIJERU: Pustili snimke koji otkrivaju monstruozne stvari, EVO ŠTA IMAJU O NJEMU

Urednik

NOVI SAD JE USTAO: Pogledajte neverovatne slike sa protesta, EVO ZAŠTO IH SE VUČIĆ PLAŠI

Urednik

MEDIJI POKUŠAVAJU SAKRITI: Narod Beograd ustao da traži svoja prava, SNS U VELIKOM PROBLEMU

Urednik