5.7 C
Belgrade
5. Decembra 2022.
Politika

ŠOKANTNO: Pogledajte novi sastav Vlade, MNOGO LJUDI IZ OPOZICIJE – SAMO JEDAN CILJ IMA OVA VLADA

Lider Dveri Boško Obradović saopštio je kojih 5 tačaka će biti glavni program nove izdajničke Vlade Aleksandra Vučića, koje će sprovesti i uz pomoć prozapadne opozicije.

Obradović je ukazao na „5 istorijskih tačaka“, koje je objavio bivši funkcioner LDP-a Naim Leo Beširi, a koje sve glasnije podržavaju prozapadni mediji, NATO peta kolona u Srbiji i horda titoista i antisrba (mnogi „graDžanisti“ pozivaju čak da se zapuši nos i podrži Vučić u okretanju Srbije ka Zapadu).

– Ovo je program buduće Vučićeve Vlade uz podršku dela prozapadne opozicije.

Pet istorijskih odluka: 1. Članstvo u NATO; 2. Sprovođenje pravno-obavezujućeg sporazuma s Prištinom kao uvod u međudržavne odnose; 3. Podrška celoj BIH; 4. Članstvo u EU; 5. Prethodi, uvođenje sankcija Rusiji, proterivanje špijuna i zatvaranje Humanitarnog centra u Nišu – naveo je Obradović Beširijev (odnosno Vučićev) plan.

Obradović je podsetio da je uvođenje sankcija Rusiji najavio i Borko Stefanović, potpredsednik Stranske slobode i pravde.

– Vučić, koji sa SPS ima većinu u skupštini grada Beograda, neće da formira vlast već hoće nove izbore?! To ni malo dete ne bi poverovalo. Jasno je da se iza toga krije širi dogovor da prozapadna opozicija podrži vlast za uvođenje sankcija Rusiji, a zauzvrat dobije nove izbore u BG.

Novi izbori u Beogradu su mogući samo ako SNS i SSP, koji imaju većinu odbornika u skupštini grada, u dogovoru opstruišu formiranje nove vlasti. Onda slede privremena uprava i novi gradski izbori. Ali, to nije moguće bez njihove saradnje, koja za cilj ima ispunjenje ucena sa Zapada – objašnjava Obradović.

Izvor: srbin.info

Pročitajte

Hrabri Šapić bežao od žene po ulici, ZBOG OVOG VIDEO SMEJE MU SE CELA SRBIJA

Urednik

Sabor Srpskog pokreta Dveri: Podrška „Proglasu za okupljanje u odbrani Kosova i Metohije“

Urednik

VUČIĆEVI MEDIJI UDARILI NA ŠAPIĆA: Da li Vučić upravo gubi Beograd?

Urednik