1.4 C
Belgrade
25. Novembra 2022.
Srbija

SPREMA SE POTPUNA BLOKADA BEOGRADA: Sutra veliki skup protiv sankcija Rusiji, EVO KAKAV HAOS ČEKA VUČIĆA

Srpski pokret Dveri podržava protest protiv glasanja predstavnika Srbije protiv Rusije u UN koji će se održati u petak, 15. aprila u 19 časova ispred spomenika Caru Nikolaju u Beogradu.

Pozivamo članove i pristalice Dveri, kao i druge patriotske stranke, udruženja, ugledne javne ličnosti i građane da se svi zajedno odazovemo na ovu manifestaciju podrške Rusiji — bez ikakvih stranačkih obeležja i sa sloganom Srbi i Rusi — braća zauvek.

Vreme je da ostavimo po strani sve naše političke razlike i pokažemo jedinstvo u odbrani srpskih nacionalnih i državnih interesa, a jedan od njih je svakako i neuvođenje sankcija Rusiji jer je Rusija garant očuvanja KiM u sastavu Srbije i opstanka Republike Srpske. Predstavnici aktuelne vlasti su ne samo uveli sankcije Belorusiji već i tri puta glasali u UN protiv Rusije, stajući tako na stranu NATO pakta. Vreme je da im poručimo da to nije učinjeno u naše ime, da se tome protivimo i da Srbija nikada ne sme da bude na strani protiv Rusije.

Ovakve štetne odluke Vučićeve vlasti nisu uperene samo protiv Rusije već i protiv Srbije i naših interesa. Zato je sutra pravi trenutak kada treba pokazati aktuelnoj vlasti da im ova promena spoljno-političke orijentacije neće proći.

Izvor: Srbin.info

Pročitajte

POGINUO PRIPADNIK VOJSKE SRBIJE: Pobunjenici oborili helikopter, stradao i ruski oficir

Urednik

OTKRIVENA NAJMRAČNIJA STRANA VUČIĆEVOG GLAVNOG ČOVEKA: Zbog ovoga neko mora u zatvor, VUČIĆ NE VERUJE ŠTA JE VIDEO

Urednik

BRAĆA VUČIĆ OTIMAJU SVE: Posao u Novom Sadu vredan dve milijerde evra, UNIŠTIĆE GRAĐANE OVIM POSLOM

Urednik