5.7 C
Belgrade
5. Decembra 2022.
Politika

SPS IDE U OPOZICIJU: Prave najjaču koaliciju, EVO ZBOG ČEGA RUŠE VUČIĆA

Stranka slobode i pravde (SSP) saopštila je danas da je „prva koalicija Šapićevog SPAS-a i SNS-a ustanovljena na Starom gradu, jasan pokazatelj ko je ko na političkoj sceni Srbije i onom malom broju Beograđana koji su izašli na lažne izbore i glasali za (Aleksandra) Šapića verujući da je protivnik režima“.

SSP navodi da je „istina da je bilo svejedno za kog su Aleksandra glasali, za Šapića, ili za Vučića, jer su u oba slučaja dali glas (Goranu) Vesiću i Vučiću“.

– Najava koalicije Aleksandra Šapića i naprednjaka u svim beogradskim opštinama u kojima je učestvovao na lokalnim izborima priprema je za izbore u Beogradu i očajnički pokušaj Vučića i Vesića da uz Šapićevu podršku spreče poraz koji je neminovan – navodi se u saopštenju.

SSP navodi da je „Šapićeva pozicija sada potpuno ogoljena“, kao i da je „Beograđanima jasno da glasajući za njega glasaju za aktuelni režim i produžetak agonije glavnog grada, kao i da u lažnom Parlamentu Srbije nema nijedne stranke koja bi bar mogla da glumi opoziiciju“.

Izvor: Beta

Pročitajte

VUČIĆ ŠOKIRAO: Napuštam mesto predsednika – EVO ŠTA JE RAZLOG

Urednik

KREĆE SUKOB VUČIĆA I SELJAKA: Ovako ih probao uništiti da on zaradi, ONI SADA KREĆU U BORBU

Urednik

NOVI SKANDAL NOVOG PREMIJERA: Evo šta je uradio, VUČIĆ PORUČIO DA NEĆE BITI PREMIJER AKO OVO NE REŠI

Urednik