11.3 C
Belgrade
27. Marta 2023.
Politika

SRAMAN POTEZ SNS POSLANIKA: Ovo je bruka šta je rekao, VUČIĆ GA SMENJUJE ZBOG OVOG?

Marijan Rističević, poslanik iz redova vladajuće koalicije, poznat po besramnim nastupima u Skupštini Srbije, još jednom je na skandalozan način govorio o ljudima iz opozicije. Ovog puta mu je meta bio poslanik DS Srđan Milivojević kog je optužio da je “trovao Kruševljane psećim mesom”. S druge strane, Milivojević u intervjuu za “Novu” kaže da je šokiran Rističevićevom izjavom i da je poslanik SNS na ovaj način uvredio Kruševljane.

Naime, Marijan Rističević je na primitivan način izvređao Srđana Milivojevića, predsednika Izvršnog odbora Demokratske stranke i narodnog poslanika, tokom posebne sednice o Kosovu.

Govoreći o Ristićevićevom ponašanju, Milivojević kaže da je bio šokiran izrečenim na sednici parlamenta.

“To što je Marjan Rističević rekao o meni za skupštinskom govornicom – ja sam bio šokiran. Da sam držao ćevabdžinicu u Kruševcu gde sam mleo pse i pravio pljeskavice.Kao prvo pljeskavice od ljudskog mesa je pravio istaknuti član SNS Velja Nevolja u Ritopeku, a drugo meni je šokantno da su se poslanici SNS Iz Kruševca tome smejali, čak tapšali, jer ispade da su Kruševljani neki divljaci koji jedu pse”, objašnjava naš sagovornik i dodaje da nije dobio priliku da replicira Rističeviću.

Da je dobio priliku zna tačno šta bi odgovorio:

“E sad vam ne odgovara moj roštilj, a nije bilo mitinga DOS-a, a da niste došli kod mene na pljeskavice, a da vam nisu bile ukusne”.

Ceo intervju sa Srđanom Milivojevićem pročitajte u novom broju dnevnog lista “Nova”.

Izvor: Nova.rs

Pročitajte

BRAT OVOG POLITIČARA POKREĆE MILIONSKI BIZNIS: Srbija u šoku, EVO ŠTA ĆE RADITI ZAJEDNO

Urednik

VULIN IZDAO SRBIJU: Pogledajte šta je uradio, OVAJ ČOVEK SVE OTKRIO I OBJAVIO – ZBOG OVOG MU SLEDI SMENA

Urednik

SUKOB VUČIĆA I MARIĆA: Udario Vučić na njega najjače do sada, IZVREĐAN KAO NIKADA – ČEKA SE SADA MARIĆEV ODGOVOR

Urednik