1.8 C
Belgrade
26. Novembra 2022.
Politika

SRAMNI LOPOVI: SNS opremu iz Doma zdravlja preneo u stranačke prostorije

Srpska napredna stranka u Svilajncu otišla je još jedan korak dalje u trci za promociju, te su tako izneli opremu iz Doma zdravlja, preneli je u prostorije svoje stranke i pozvali građane na „preventivne preglede“.

– SNS iz Svilajinca iznela opremu iz Doma zdravlja: ultrazvuk, krevete, medicinsku opremu… Preneli to u prostorije stranke i pozvali građane na preventivne preglede. Sve to u saradnji sa poliklinikom doktorke Toskić koja je poverenica SNS i dr u Domu zdravlja iz kog je izneta oprema!

Medicinsko osoblje na čelu sa direktorkom Doma zdravlja u Svilajncu kao i doktorkom koja je poverenica SNS, dr Tanjom Toskić-Lalović, a koja ima privatnu ordinaciju, vadili su u SNS kancelariji krv penzionerima, radili ultrazvučne preglede, kako se može videti na fotografijama bez poštovanja makar jedne epidemiološke mere.

– Krivično delo sukob interesa je sigurno, a iznošenje opreme iz državne institucije tek! Ona će sve preglede naplatiti iz fonda za zdravstvo, a sve pod plaštom brige SNS za zdravlje građana. Ovo je nezapamćeno!

Ovo naprednjake iz Svilajnca međutim uopšte ne brine, te su se ovim, kako kažu, humanim delom pohvalili i na društvenim mrežama.

Fotografije pokazuju ove šokantne dokaze OVDE.

Izvor: Info klix

Pročitajte

SASTANAK ĐILASA I VUČIĆA: Da li se sprema zajednička Vlada, EVO ŠTA SU SPREMILI

Urednik

PAKT OPOZICIJE S REŽIMOM PROTIV NARODA: Evo ko je novi učesnik izdaje, TAJNI SASTANAK IZLAZI NA VIDELO

Urednik

U svojoj kolumni otkrio ko je ministar koji se leči od narkotika

Urednik