3.2 C
Belgrade
3. Decembra 2022.
Nekategorisano

STEFANOVIĆ IM POKRAVIO PRAZNIK: Udario po SNS kao niko do sada, POČEO RAT KOJI NEĆE IZDRŽATI

Nebojša Stefanović, oglasio se prvi put nakon što je bivša državna sekretarka u MUP-u, DijanaHrkalović, izjavila pred sudom da je sve radila po njegovom nalogu. Stefanović je osvrnuo na navode Dijana Hrkalović, bivše državne sekretarke u MUP-u, kojoj se sudi zbog trgovine uticajem, a koja je navela da je sve radila po njegovom nalogu. Takođe, Stefanović je govorio i o svom stranačkom kolegi Vladimiru Đukanoviću, koji je advokat Dijane Hrkalović.

– Ja se do sada nisam oglašavao, trudio sam se da ne komentarišem sudske procese koji su u toku i ne mislim da bi trebalo da vršim pritisak na pravosuđe. Ono što hoću da komentariše je upliv politike i određenih interesa u ovaj slučaj, a koji nemaju veze sa pravdom i sa pravosuđem – naveo je ministar odbrane, dodajući da njegovo povezivanje sa kriminalom u ovom ili u nekom drugom slučaju nema nikakve veze sa istinom.

– Sve je laž i manipulacija. Apsolutna laž. Uvek sam spreman da se odazovem na poziv naših državnih organa i da kažem sve što može njima da pomogne da razjasne slučajeve. Iz sudnice smo mogli da čujemo bujicu izmišljotina i laži i čovek se mora pitati zašto. To se dešava zato što svaki optužen, pa i optužena Hrkalović i njegova odbrana, imaju pravo da lažu. Oni su to pravo u ovom procesu obilato koristili – rekao je Stefanović na TV Pink, napominjući da će odazvati pozivu državnih organa da se suoči sa Dijanom Hrkalović.

– Ja sam uvek na raspolaganju državnim organima, imam potpuno poverenje u njih. U svakom trenutku sam spremam da pruži sva obaveštenja – tvrdi Stefanović.

Izvor: nova.rs

Pročitajte

OVO NEĆETE VIDETI NA PINKU I RTS: Veliki protest u Beogradu, ONI SU UZDRMALI VUČIĆA KAO NIKO DO SAD

Urednik

VUČIĆ SRAMNO PONIZIO FUDBALERE: Predstavio da je sve to urađeno protiv njega, POGLEDAJTE KAKO SE DANAS BLAMIRAO

Urednik

MAJOR OTKAZAO POSLUŠNOST: Progovorio o stvarima koje narod ne zna, OTKRIO VUČIĆEVU MRAČNU TAJNU

Urednik