28.4 C
Belgrade
26. Juna 2022.
Politika

STEFANOVIĆ OBJAVIO VIDEO ISPOVEST: Otkrio sve tajne vlasti, OVO ĆE IZAZVATI HAOS U SRBIJI

Četiri dana se čekalo šta ima ministar odbrane Nebojša Stefanović da kaže na optužbe koje je protiv njega iznela Dijana Hrkalović, bivša državna sekretakrka MUP. I odgovorio joj je Stefanović, koji je usput “potkačio” i Aleksandra Papića, suvlasnika Objektiva, ali i Vladimira Đukanovića, za kog je rekao da od “Papića ima mesečnu apanažu od 240.000 dinara”.

Stefanović je u video obraćanju najpre istakao da je “Hrkalović iznela bujicu laži na njegov račun”, nakon čega je ponovio da nema Skaj telefon, kako se prethodnih dana moglo čuti u javnosti.

Video pogledajte OVDE.

A onda je postavio niz pitanja…

– Ko se krije iza kodnog imena “šerif”? Ko je lice koje opisuje zaštićeni svedok Bojan Hrvatin u slučaju Belivuk? Kaže da je čovek koji je bio na vezi izvesni Papić, visokih zalistaka i sa naočarima. Meni sad ne pada na pamet ko bi to mogao da bude, ali sam siguran da bi tužiocu moglo da padne na pamet. Može biti da je to isti onaj Papić koji je 24. decembra 2020. išao u bunker kod Velje Belivuka da mu nosi informacije koje treba da mu ukažu na to da se sprema policijska akcija protiv njega… – rekao je Stefanović, pa dodao:

– I biće vrlo zanimljivo da Tužilaštvo otkrije ko je taj čovek, odakle mu te informacije i kakva je sve krivična dela počinio sa Veljkom Belivukom. Postoji osnovana sumnja da je to suvlasnik portala Objektiv, Aleksandar Papić i važno je da istraga pokaže kakve su bile veze Objektiva i samog Papića sa klanom Belivuka – rekao je Stefanović.

Nije se zaustavio samo na Papiću, već je udario i na Vladimira Đukanovića, stranačkog kolegu i advokata.

– Da vidimo ko je tu šta radio i ko je tu koristio te frontove za različita krivična dela. Takođe, veoma nam je važno da u sklopu te istrage se upravo pokaže i ova medijsko-politička hobotnica o kojoj pričam. Zašto vam to kažem? Upravo je Papić preko firme koju de fakto kontroliše, “Tim Sistema”, isplaćivao Vladimiru Đukanoviću mesečnu apanažu od 240.000 dinara. Za to postoje dokazi. Naravno, Đukanović će reći da je to primao kao advokat, ali vrlo je indikativo da emisije snima u lokalu koji zakupljuje Aleksandar Papić, da mu on plaća apanažu, a da mu Papić priprema i razgovara sa svim njegovim gostima u televiuijskm emisijama, od kojih se traži da samo kažu nešto protiv mene – istakao je Stefanović.

Sada se čeka Đukin odgovor…

Izvor: Direktno.rs

Pročitajte

ZVANIČNO: Vučić napao Rusiju, EVO ŠTA JE IZJAVIO VUČIĆ

Urednik

AMERIKA OBJAVILA STRAŠNE INFORMACIJE O VUČIĆU: Ucenjen je do kraja, OTKRILI STVARI ZBOG KOJIH LJUDI UMIRU

Urednik

HIT VIDEO: Toma Mona kune Vučića, OVO JE DEFINITIVNO RASPAD OVE STRANKE

Urednik