3.2 C
Belgrade
3. Decembra 2022.
Politika

SUSRET OPOZICIJE I SNS NA ULICI: Video koji gleda cela Srbija, POGLEDAJTE KAKO JE OPOZICIJA POBEDILA (VIDEO)

Penzionisani general i opozicioni predsednički kanditat Zdravko Ponoš dao je primer kako treba da se ponaša političar, državnik i neko ko pretenduje na mesto predsednika države.

Naime, Ponoš se susreo da aktivistima SNS-a, istrpeo sva njihova dobacivanja i provokacija i staloženo sa njima porazgovarao.

Video pogledajte OVDE.

Naprednjaci su iskoristili priliku da pokušaju da isprovociraju Ponoša, te su dobacivali „Hrvat, Hrvat“, jer je Zdravko Ponoš rođen na teritoriji današnje Hrvatske, ali on se nije obazirao na niske provokacije, pa je nastavio da razgovara sa njima.

Naprednjaci su bili vidno zbunjeni njegovim smirenim stavom, jer su navikli (od svog Šefa) na prepirke, vređanje i psovke, a ne na gospodsko ponašanje.

Razgovor je trajao kratko, a Ponoš se ljubazno pozdravio s njima na kraju rečima: Aj’, srećno ljudi, prijatno“, na šta su mu zbunjeni naprednjaci odgovorili sa „Prijatno“.

Upravo ovakvim stavom, Ponoš pokazuje da je zaista neko ko bi bio pomirljiva politička figura, jer predsednik države treba da predstavlja jedinstvo naroda, što sadašnji svakako ne radi…

Izvor: Direktno

Pročitajte

RASKRINKALI GA: Evo šta je pozadina nestašice hrane u Srbiji, VUČIĆ U CENTRU NAJVEĆEG SKANDALA

Urednik

ŠOK: Evo šta je Vučić obećao američkom senatoru, REKAO DA NAZOVE ZA 60 DANA I VIDI ŠTA JE URADIO

Urednik

Kosovo, poslednji čin: Stiže na naplatu Vučićevo obećanje iz 2012.

Urednik