7.5 C
Belgrade
3. Decembra 2022.
Srbija

ŠVAJCARSKI RAČUNI BRAĆE VUČIĆ: Istekao im rok trajanja kod Amerikanaca, UCENJUJU IH OBJAVLJUJUĆI OVE ŠOKANTNE PODATKE

Čitava panika u redovima naprednih reformatora počela je upravo u trenutku kada je Zoran Čičak prozvao Vučića i njegovog brata Andreja da na tri tajna računa u jednoj švajcarskoj banci imaju preko pola milijarde evra novca koji je opljačkan u Srbiji. Od tog trenutka počelo je ludilo sa nekakvim pokušajima atentata iako nikakvog pokušaja atentata nije bilo jer niko se nije čak ni praćkom potegao na premijera Vučića.

Nema fotografija ni video snimaka tog fantomskog automobila punog zolja, bombi i municije koji je navodno pronađen u Jajincima. Sinoć je policija na Novom Beogradu u garaži pronašla automobil sa automatskim pištoljem, dva trotilska punjenja od po 200 grama i improvizovanim daljinskim upaljačem. To je navrat nanos povezano sa nekakvim pripremama za atentat na premijera Vučića iako je po rečima našeg izvora iz policije reč o najobičnijem šteku kriminalaca jer automatski pištolj koji je tu zatečen ne može biti od baš velike koristi kada je lice na koje se sprema atentat zaštićeno od strane pripadnika specijalne jedinice vojske. Ta vrsta oružja i eksploziva se koristi u kriminalnim obračunima.

Kažu da su saslušali preko 100 lica od kojih nijedno nije uhapšeno niti je ikome određena mera zadržavanja u policiji.

Izgleda da je Zoran Čičak svojim tvrdnjama o tajnim računima braće Vučić u švajcarskoj banci izazvao žestoku paniku pa je odlučeno da se navrat nanos pažnja javnosti usmeri na drugu stranu.

Klasična “wag the dog” strategija. Danas više niko ne pominje tajne račune braće Vučić u švajcarskoj banci već su svi zabrinuti za njihovu bezbednost.

Izvor: Srbija danas

Pročitajte

VUČIĆU SE SVETI KUM: Fizički se sukobio s Andrejem, A SADA SKIDA ALEKSANDRA S VLASTI – EVO ŠTA IM JE SPREMIO

Urednik

POLJOPRIVREDNICI BLOKIRALI PUT: Kreće veliki ustanak za odbranu zemlje, VUČIĆ POKUŠAO VELIKI KRIMINAL

Urednik

BAHATOST SNS NA LOKALU: Od najsiromašnijih stanovnika potrošili novac na lični luksuz, NEĆETE VEROVATI ŠTA SU KUPILI SEBI

Urednik