28.4 C
Belgrade
26. Juna 2022.
Politika

SVI JOJ SE SMEJU: Pogledajte kako se obrukala SNS poslanica, OVAKO NEŠTO NIJE VIĐENO DO SAD

U Skupštini Srbije danas, u sredu, 4.12.2019.godine, se tokom rasprave o izmenama i dopunama Zakona o penzijsko invalidskom osiguranju najčešće polemisalo o položaju penzionera, smanjenju penzija od pre nekoliko godina i najavljenom povećanju od 1. januara 2020. godine.

Poslanicai Srpske radikalne stranke su naveli i da je spektakularno najavljivanje povećanja penzija od 1. januara 2020. godine u najvećoj meri apsolutno nedovoljno i da je ponižavajuće i da ne omogućava bilo kakav pomak za najsiromašnije penzionere u Srbiji.Skupština – kakav blam: Radikali u smeh, SNS poslanica se iznervirala, pa rekla glupost

„U Republici Srbije glasanje je tajno i niko ne može da zna koje za koga glasao, tako da otkud vi znate da su svi penzioneri glasali za SNS? I kakve ima veze koliko je bilo penzionera pogođeno uzimanjem od penzija? Da li 400 000 hiljada ili jedan penzioner potpuno je isti princip ukoliko se zakon krši, a zakon su naše vlasti prekršile kada su u pitanju penzioneri”, u navedenoj polemici sa narodnom poslanicom iz Srpske napredne stranke (SNS), Ljiljana Malušić, rekao je opozicioni narodni poslanik Aleksandar Šešelj.

„Ja Vas razumem ali pričate nešto što nije istina. Ja sam lepo rekla, milion trista hiljada penzionera nije bilo obuhvaćeno smanjenjem penzija. Vi ste malopre rekli da su svima smanjene penzije – znači ne govorite istinu.Nije tačno. Šesdeset procenata penzija nije bilo smanjeno. Jel tako? Tako je. Idemo dalje. Ne donosi ova skupština zakone, ona ih samo usvaja. Idemo dalje”, u svom odgovoru Šešelju rekla je Malušić što je izazvalo opšti smeh u skupštinskoj dvorane, te je sama poslanica iz SNS zato odmah dodala:

„Čekajte, čekajte. Iznervirali ste me!”

A kako e dalje se vodila rasprava između pomenutih poslanika u Skupštini Srbije, pogedajte u video snimku gore, pa sami o svemu donesite svoj sud.

Izvor: Srbin.info

Pročitajte

EMISIJA POSLE KOJE JE POZLILO VUČIĆU: Otkrili sve tajne njegovog kriminala, OVO JE UDARNA VEST U SRBIJI

Urednik

ŠOK KOALICIJA: Evo ko će biti druga snaga u Skupštini, DA LI SADA IMAJU SNAGU DA FORMIRAJU VEĆINU

Urednik

OBJAVLJENI PRAVI REZULTAT IZBORA: Evo šta je sve Vučić slagao, EVO ŠTA JE SVE IZGUBIO

Urednik