3.5 C
Belgrade
2. Februara 2023.
Politika

Todorović progovorio o sukobima u SNS: Traži se smena, NASTAO VELIKI OKRŠAJ – VUČIĆ BESAN

“Ja sam inače veoma poznat kao nasilnik, pogotovo kao politički nasilnik”. Tim rečima je gradonačelnik Čačka i još uvek prvi čovek ovdašnjih naprednjaka Milun Todorović odgovorio na pisanje dela medija koje drže članovi SNS, a koji su ga optužili za političko nasilje i da je pretio odbornicima da će ostati bez posla ako ne glasaju za smenu dva direktora na poslednjoj sednici Skupštine grada.

Radiću ovaj posao u interesu građana, kad ne budem imao većinu, odnosno podršku u lokalnom parlamentu naravno da ga neću obavljati, ili za neke dve godine, kada opet budu izbori i kada neki bolji, mudriji i pametniji i nenasilni kao ja budu došli na moje mesto.  Naravno da nikoga nisam ni pozvao ni privodio kao što kažete, niti mi to pada na pamet. Činim sve i trudim se da poštujem slovo zakona, bez obzira da li je neko meni lično blizak od tih direktora ili nije. To je nebitno, trudiću se da do kraja mandata tako postupam. Tako je uvek bilo i biće u budućnosti”, rekao je Todorović.

Podsetimo, na poslednjoj sednici Skupštine grada deset odbornika SNS glasalo je protiv predloga gradonačelnika Miluna Todorovića da se smene direktori Komunalca i Gradskog zelenila Petar Domanović i Dragan Nikolić. Ova smena naišla je na oštru reakciju medija koji su bliski Ostoji Mijailoviću koji su optužili gradonačelnika za političko nasilje, da je pretio odbornicima da će ostati bez radnih mesta ako ne glasaju za nove direktore zbog čega su najavili i njegovu smenu sa mesta prvog čoveka čačanskih naprednjaka jer mu je i istekao mandat.

Izvor: Ozzon press

Pročitajte

OTKRIVENO: Evo ko će činiti novu Vladu, OVO ĆE BITI NAJGORA VLADA U ISTORIJI SRBIJE

Urednik

POPUSTIO PRITISKU: Vučić sada gubi svu političku moć, ODLAZI SA MESTA PREDSEDNIKA – PROTIVNICI PREUZIMAJU

Urednik

VUČIĆ PONOVO ŠOKIRAO: Sledi nam rat za hranu – EVO ŠTA JE PORUČIO, SVI U ŠOKU

Urednik