3.2 C
Belgrade
2. Decembra 2022.
Politika

TUČA U SNS: Narodni poslanici u sukobu, VUČIĆ BESAN GLEDAO KAKO KREĆE RASPAD

Nema mira u Srpskoj naprednoj stranci ni posle izbora. Samo jedno gostovanje Bratislava Jugovića, poslanika u bivšem sazivu Narodne skupštine, u emisiji “Dobar, loš, zao” kod Marka Vidojkovića i Nenada Kulačina, bilo je dovoljan da dođe do novog sukoba, budući da je stranačkog kolegu prozvao Vladimir Đukanović, udarna naprednjačka pesnica.

Đuki je, naime, zasmetalo, to što je, kako je naveo, Jugović gostujući u pomenutoj emisiji tražio da Nova S dobije nacionalnu frekvenciju. I onda je osuo paljbu po članu Srpske napredne stranke, te je tom prilikom pokušao i da ponizi Jugovića nazvavši ga “izvesnim”.

– Vidim da je izvesni Bratislav Jugović gostujući u emisiji kod Vidojkovića i Kulačina bez blama zatražio da Nova S dobije nacionalnu frekvenciju. Sasvim po zasluzi, zar ne? Psovali su majku Vučiću, dete mu proglašavali za kriminalca, satanizovali mu porodicu i sve saradnike. Užas! – napisao je Đuka, pa onda i dodao:

– Vučić ti omogući da budeš poslanik, ti mu ovako vratiš. Jasno je da je narod uvek više voleo Vučića nego njegovi funkcioneri. Sramota!

Na ove reči Vladimira Đukanovića reagovao je Jugović, koji je za Danas istakao da je pozivao da budu manje tenzije u društvu i na političkoj sceni.

– I đilasovci su državnika kao što je Aleksandar Vučić nazivali mafijašem, pa je Vučić razgovarao sa Đilasom. Između ostalog, konstatovao sam da su Vidojković i Kulačin apsolutni krivci što Nova S nije bila u igri za nacionalnu frekvenciju – ukazuje Jugović.

Osvrćući se na gostovanje kod Kulačina i Vidojkovića, objasnio je da je time i samom Đukanoviću učinio uslugu.

– Gostujući kod Kulačina i Vidojkovića ja sam progutao žabu da Vladimir Đukanović ne bi gutao krokodila – zaključio je Jugović.

Izvor: Direktno.rs

Pročitajte

Frka u SNS, Božović udario na Selakovića: Naredio je da mi oduzmu službeno vozilo VIDEO

Urednik

KOLAPS U EPS-u: Evo šta je napravio Grčić, OVO ĆE IMATI STRAŠNE POSLEDICE NA SRBIJU

Urednik

ODLUČENO: Danas se postavlja novi premijer, EVO KO ĆE TO BITI

Urednik