2.9 C
Belgrade
3. Decembra 2022.
Politika

UDARNA VEST: Snimak iz EPS-a koji će srušiti Vučića i SNS, OVO JE NEVEROVATNO – HAOS NASTAO ZBOG OVOGA

Bivša zaposlena EPS Nataša Prišić, tokom rada u Unutrašnjoj kontroli JP Elektroprivreda Srbije, otkrila je da se u Novom Sadu, na platnom spisku, vodi više od 100 radnika koji ne dolaze na posao.

Prišićeva je do te brojke stigla je u kontroli samo prva dva sprata zgrade tog preduzeća u Novom Sadu.

Kako je bivša zaposlena EPS ispričala za naš portal, brojka bi bila daleko veća da je uspela da stigne do poslednjeg, dvanaestog sprata.

Ipak, do toga nije došlo jer je zaustavljena od strane rukovodilaca i političara. Ona tvrdi da u sistemu EPS-a širom Srbije, ima više od hiljadu ljudi koji se nalaze na platnom spisku, a ne dolaze na posao.

Na video-snimku do kojeg je došla Prišićeva, a koji je ustupila našoj redakciji, vidi se kako pojedini radnici očitavaju kartice drugih ljudi. Naime, oni se na mestu gde se očitavaju kartice zadržavaju duže.

Podsetimo, Nataša Prišić je u razgovoru za naš portal do detalja govorila o zloupotrebama unutar EPS, a o kojima je obaveštavala sve nadležne institucije.

Video pogledajte OVDE.

Izvor: Nova.rs

 

Pročitajte

ŠOK: Oni se sami ponudili Vučiću da budu deo vlasti, VELIKA IZDAJA – OVO NIKO NIJE OČEKIVAO

Urednik

Kakav Beograd, evo o čemu će danas pričati Vučić i Đilas

Urednik

VUČIĆ NAPRAVIO SVETSKI SKANDAL U SKUPŠTINI: Evo koga je doveo sa sobom, OVO MU AMERI NEĆE OPROSTITI- ZBOG OVOGA JE U PROBLEMU

Urednik