5.8 C
Belgrade
2. Decembra 2022.
Politika

UDARNA VEST: SNS sprema ponavljanje izbora u Beogradu, EVO ŠTA ŽELE POSTIĆI

Željko Mitrović, vlasnik Pinka tvitovao je da „mu se javlja“ da će ceo Beograd ponovo na izbore. Iz opozicije poručuju da je to tehički moguće, ali i da se njima javlja da će on u zatvor.

„Nešto mi se javlja da ce ceo Beograd ponovo na izbore i to ne zbog nepravilnosti u izbornom procesu, već zbog doslednosti najveceg da ne pravi neprincipijelnu vecinu, ali to ne znaci da je nema! Obicno kad mi se ovako javi tako i bude, inaguracija i saziv republicki USKORO“, napisao je Mitrović, a prenosi Danas.

Komentarišući tvit Zoran Alimpić, član Gradske izborne komisije ispred “Ujedinjeni za pobedu Beograda“, kaže da je tako nešto tehnički moguće..

„Ako nemate većinu, ako ne može da se konstituiše skupština, raspisuju se ponovo izbori. Trenutno je tesno, moguća je ta varijanta“, naveo je Alipmić gostujući na televiziji N1.

Sa druge strane, Janko Veselinović, predsednik PZP, kaže da se njemu „javlja“ nešto drugo.

„Meni se javlja da će ubrzo Željko Mitrović ići u zatvor“, kazao je lider Pokreta za preokret dodajući da opozicija ima sva sredstva da dokaže da ima većinu u Beogradu i da očekuje da će se ona braniti svih sredstavima.

Izvor: Nova.rs

Pročitajte

AMERI ODLUČILI PONIZITI SRBIJU DODATNO: Evo koga postavljaju na najvažniju funkciju, OVO JE SKANDAL

Urednik

OVO JE POZADINA: Evo zašto Vučić ne sme formirati Vladu, EVO KAKAV HAOS ČEKA SRBIJU

Urednik

BRAT OVOG POLITIČARA POKREĆE MILIONSKI BIZNIS: Srbija u šoku, EVO ŠTA ĆE RADITI ZAJEDNO

Urednik