28.4 C
Belgrade
26. Juna 2022.
Politika

UDARNA VEST: Stefanović u policiji, HAOS

Povodom iznetih tvrdnji i drugih navoda koje su proteklih dana putem medija iznosili ministar odbrane Nebojša Stefanović i bivša državna sekretarka Ministarstva unutrašnjih poslova Dijana Hrkalović, ističemo da će po nalogu Višeg javnog tužilaštva, Sektor unutrašnje kontrole Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije postupati u okviru svojih nadležnosti i zakonskih ovlašćenja, navodi se u saopštenju MUP.

„Gospodin Stefanović i gospođa Hrkalović, kao nekadašnji najviši rukovodioci Ministarstva unutrašnjih poslova su pozvani na razgovor od strane Sektora unutrašnje kontrole radi utvrđivanja svih činjenica i okolnosti na navode koje su iznosili u javnosti“, navodi se u pomenutom saopštenju.

Podsetimo, prepucavanje između nekadašnjih bliskih saradnika ne jenjava od kada je bivša državna sekretarka MUP Dijana Hrkalović u svom intervjuu za „Objektiv“ iznela niz optužbi na račun ministra Stefanovića. Ona je optužila svog bivšeg šefa da je prisluškivao predsednika Aleksandra Vučića, da je „namontirao“ Jovanjicu, kao i da je štitio klan Belivuk.

Zatim je Stefanović u svom odgovoru izneo kako je imao saznanja o bliskosti Hrkalovićeve sa pripadnicima kavačkog klana, kao i da je sa jednim od njih išla na odmor u Izrael.

Hrkalovićevoj se trenutno sudi za trgovinu uticajem, a na optuženičkoj klupi se nalazi sa policijskim šefovima Miloradom Šušnjićem i Dejanom Milenkovićem.

Izvor: Nova.rs

Pročitajte

UDAR IVICE DAČIĆA KAKAV NIKO NIJE OČEKIVAO: Matirao Vučića, AKO OVO SADA URADI GOTOV JE

Urednik

ŠOK: Evo koga Vučić postavlja za gradonačelnika Beograda – ČLANSTVO STRANKE MU PORUČILO DA ĆE SRUŠITI I VUČIĆA AKO OVO URADI

Urednik

POGLEDAJTE VIDEO: Građani snimili kako ih SNS maltretira, OVO JE STRAŠNO – NAROD SE MORA BRANITI

Urednik