13.9 C
Belgrade
25. Marta 2023.
Politika

VUČIĆ GA HTEO ZA PREMIJERA: Nije ga mogao postaviti zbog skandala, POGLEDAJTE KAKO JE ON SRAMNO NAPAO ŽENU SADA

Ministar finansija Siniša Mali oglasio se povodom izjave koju je Marinika Tepić dala za portal Nova.rs, a u kojoj je navela da je premijerka Srbije Ana Brnabić fenomen, jer se, kako je rekla, ne seća da je neko toliko nesposoban ostao toliko dugo na funkciji predsednice Vlade.

Komentarišući to što je mandat nove/stare premijerke oročen do 2024. godine, Tepić je kazala da to samo još jedan dokaz da je nebitno ko će biti na čelu Vlade Srbije.

„Gospođa Brnabić jeste na neki način fenomen, jer ne sećam se da je neko ko je baš toliko nesposoban, ostao toliko dugo na funkciji premijera. Jedino gde se pokazala sposobnom je omogućavanje bogaćenja članova njene porodice, koje se drastično ubrzava i uvećava od kada je ona postala premijerka”, navela je Tepić.

Zbog pomenute izjave potpredsednice Stranke slobode i pravde oglasio se ministar Mali koji je na svom Instagram profilu napisao da Tepić laže i da joj “ne ide ništa od ruke da komentariše”.

“Marinika Tepić drznula da komentariše rad mandatara za sastav nove Vlade Anu Brnabić, koja je u najtežim vremenima za ceo svet u poslednjih nekoliko godina uspešno vodila Vladu Srbije. Laži Marinike Tepić ne menjaju činjenicu da nam je javni dug u potpunosti pod kontrolom i ispod nivoa Mastrihta, da smo likvidni i pored svih izdvajanja za energenete, da imamo stopu nezaposlenosti manju nego pre početka pandemije korona virusa, da smo u periodu od početka godine pa do 20. avgusta imali priliv stranih direktnih investicija 2,4 milijarde evra, da povećavamo plate i penzije i minimalnu cenu rada”, napisao je Mali, uz napomenu da je saglasan u jednom delu sa Marinikom Tepić.

“Tako da, slažem se sa Marinikom Tepić da Ana Brnabić jeste fenomen, ali u tome što je, zahvaljujući svojim sposobnostima i marljivom radu, uspela da, zajedno sa predsednikom Aleksandrom Vučićem postigne neke sjajne rezultate za našu zemlju i za njene građane. Ponosan sam što će takva osoba nastaviti da vodi Vladu, pogotovo u narednim mesecima koji nimalo neće biti laki.

A što se tiče Marinike Tepić, njoj ne ide od ruke ni komentarisanje kokošaka u Moroviću, a kamoli visoka politika”, napisao je Mali.

Izvor: Nova.rs

Pročitajte

Srpski seljak rasturio Vučića – otkrio stvari ko je Vučić hteo sakriti, EVO ŠTA PRETI SRBIJI

Urednik

Da li je to Vučić najavio referendum sa samo jednim pitanjem: Kosovo ili EU?

Urednik

VUČIĆ DOBIO STRAŠAN UDARAC IZ EU: Poručili mu da ovo ne sme uraditi iako je želeo, VELIKI PROBLEM ZA NJEGA

Urednik