14.4 C
Belgrade
24. Marta 2023.
Politika

VUČIĆ IZNENADIO: Kritikovao rođenog oca, EVO ŠTA MU ZAMERI

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić osvrnuo se na to što je njegov otac Anđelko prisustvovao jučerašnjoj “Litiji za spas Srbije”

Anđelko Vučić, otac predsednika Srbije Aleksandra Vučića, učestvovao je u jučerašnjoj „Litiji za spas Srbije“.

Građani koji se protive održavanju Evroprajda, krenuli su juče od Patrijaršije u Beogradu u povorku „Litija za spas Srbije“, koja je okončana skupom ispred Hrama Svetog Save, gde je govor održao patrijarh Srpske pravoslavne crkve, Porfirije.

Među onima koji su prisustvovali litiji organizovanoj zbog najavljene šetnje za Evroprajd, bio je i otac šefa srpske države, Anđelko Vučić. Stariji Vučić nalazio se u prvim redovima tokom govora patrijarha, a uz njega, skupu su pristuvovali i ministar bez portfelja Nenad Popović, proterani ambasador iz Crne Gore, Vladimir Božović i poznati košarkaš Dejan Tomašević.

“Što se tiče mog oca… Ja sam doputovao iz Emirata. Onda mi je neko javio da je on bio tamo. Pozvao sam ga pitao, on je rekao da je bio. Ja njega beskrajno volim, ali da li bih ja bio na tom skupu? Ne, ne bih. I ni sa čim što je izrečeno na tom skupu nisam saglasan. Ni sa jednom jedinom rečju, ni sa samim događajem. Ama baš ni sa čim nisam saglasan”, rekao je predsednik Srbije.

Vučić je rekao da juče bilo 30.000 ljudi na skupu, ali da on nema potrebe da im se dodvorava.

“Čak ni svom ocu ne želim da se dodvoravam”, naveo je on.

Izvor: Nova.rs

Pročitajte

NOVI PREMIJER NAPRAVIO SVETSKI SKANDAL: Vučić morao ga smeniti, EVO ŠTA SE DESILO

Urednik

VRAĆANJE U NAJGORA VREMENA: Dačić kontraudarom izborio ovo mesto, EVO KOJU FUNKCIJU ĆE PREUZETI – OVO JE STRAŠNO

Urednik

SRAMNI LOPOVI: SNS opremu iz Doma zdravlja preneo u stranačke prostorije

Urednik