5.7 C
Belgrade
5. Decembra 2022.
Srbija

Vučić kupio avione da “prevozi ranjenike”, POMAŽE BORBU PROTIV SRPSKE BRAĆE

Predsednik je malo skoknuo do Španije, pa je sa putovanja podelio vest i obradovao građane sa dva transportna aviona za “prevoženje ranjenika i vojnika”. Kakve mi to ranjenike za prevoženje imamo, verovatno ni njemu samom nije jasno. Možda bi neko od savetnika Alekandra Vučića mogao da mu kaže da Srbija nije u ratu.

Video pogledajte OVDE.

– Naša politika je vojna neutralnost. Sutra ću u Španiji prisustvovati potpisivanju ugovora gde mi kupujemo dva Casa aviona. To su transportni avioni, izvanredni španski avioni, dakle, gde možemo da prevozimo i ranjenike i veliki broj vojnika – rekao je Vučić za Tanjug, kako se može čuti od 11. minuta snimka.

Radikalska politika predsednika Vučića zaslužna je što smo sa gotovo svima bili u ratu i može se reći da se u konflikte prilično razume, te njegova nova kupovina transportnih aviona da bismo, kako kaže “prevozili ranjenike”, zabrinjava.

Cenu aviona ovaj put nije naveo, ali kako prenose režimski tabloidi, cena transportnih aviona C-295 Casa kompanije “Erbas” se poslednjih godina obično kretala oko 30-45 miliona dolara.

Inače, kupovinu ovih aviona najavio je krajem prošle godine ministar odbrane Nebojša Stefanović, ali je ipak šef otišao u Španiju da pokupi zasluge, i to baš u jeku predizborne kampanje.

Izvor: Direktno.rs

Pročitajte

HAOS U SRBIJI ZBOG EPS-a: Evo šta se desilo večeras, OVA KATASTROFA ČEKA CELU SRBIJU

Urednik

SRAMAN NAPAD VUČIĆA NA GRAĐANE NA VELIKI PRAZNIK: Ovo je strašno, NAROD SE OD OVOGA MORA BRANITI

Urednik

LAVROV UDARIO NA MINISTARKU U VUČIĆEVOJ VLADI: Evo šta je otkrio, INFORMACIJE KOJE SU SVE ŠOKIRALE

Urednik