2.5 C
Belgrade
3. Decembra 2022.
Srbija

VUČIĆ KUPIO TAJNO STAN: Milioni evra potrošeni, POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE

Kako Teleprompter.rs saznaje, predsednik Vlade, Aleksandar Vučić, na svom imenu ima još jedan stan od 118 kvadrata koji nije prijavio Agenciji za borbu protiv korupcije.

Kako Teleprompter.rs saznaje, Aleksandar Vučić nije “najsiromašniji premijer” u regionu, kako su ga mediji ranije predstavljali.

Naime, naš premijer ima čak dva stana na svom imenu. Jedan je prijavio, a drugi nije. Prema podacima Agencije za borbu protiv korupcije, Vučić je toj antikorupcijskoj institutciji 25. maja 2014. godine prijavio garsonjeru od 30 kvadrata koju je stekao kupovinom.

Pregledom ranijih imovinskih karata, Vučić je 20. decembra 2013. godine prijavio da ima stan od 117 kvadrata koji je takođe stekao kupovinom.

Taj stan se gubi u imovinskoj karti koju je prijavio 30. januara 2014. godine. Stiče se utisak da je Vučić prodao stan od 117 kvadrata, jedno vreme bio beskućnik i zatim kupio garsonjeru od 30 kvadrata koju je prijavio nakon što je preuzeo fotelju predsednika Vlade.

Međutim, pretragom Katastra nepokretnosti, ustanovili smo da Aleksandar Vučić na svom imenu ima stan od 118 kvadrata koji nije prijavio Agenciji za borbu protiv korupcije 25. maja 2014. godine i samim time grubo prekršio zakon.

Fotografije stana pogledajte OVDE.

“Bila sam danas do te zgrade da proverim i na interfonu piše Vučić”, kaže jedna naša čitateljka.

Podaci su poslenji put ažurirani 15. decembra 2014. godine, što znači da je isključena mogućnost da je reč o neažuriranim podacima.

Tekst iz 2014. godine

Izvor: Teleprompter

Pročitajte

MINISTARKA UDARILA NA VUČIĆA: Deo SNS u kriminalnim krugovima, OTKRILA ŠOKANTNE INFORMACIJE

Urednik

ŠARIĆ PROGOVORIO: Otkrio sve o Vučiću, EVO ŠTA MU JE PLATIO 100 MILIONA EVRA – SADA SE SVE RASKRINKAVA

Urednik

BRUKA: Srbiji nestaje hrana, VUČIĆ SVE SLAGAO – EVO KAKVA KATASTROFA NAS ČEKA

Urednik