5.7 C
Belgrade
5. Decembra 2022.
Srbija

VUČIĆ NAJAVIO RAD RIO TINTA I SANKCIJE RUSIJI: Narod besan napravio haos, EVO KAKO ĆE IZGUBITI VLAST

Tek što su se završili pokradeni “izbori”, Aleksandar Vučića je najavio nastavak kopanja litijuma u Srbiji. Sada je jasno da je mafijaški i izdajnički režim suspendovao državu i da narod stavlja u bezizlaznu situaciju. A u bezizlaznoj situaciji se našla i baka Coka.

Vučić je gostujući na genocidnoj TV Pink rekao da godišnje možemo da iskopamo 56.000 tona litijuma i da je trenutna cena po toni 76.000.

„Mi možemo da iskopamo za 4 milijarde samo na tome, bez prerade ikakve, samo da prodamo. Mogli smo od Loznice mali Tokio da napravimo. A sada stanovništvo u Podrinju napušta te krajeve. Šta imamo od Loznice do Bajine Bašte. Koliko ljudi imamo? Tu stvarno živi ne više od 125.000-130.000 ljudi. Biće još manje. A što ne napravimo da bude 300.000 ljudi? Pa nećemo, zato što nam strane službe biraju“.

„Vlada neka donosi odluke kakve hoće, ja ću da budem savest i đavolji advokat nekad, i pitanju zašto nismo sačekali studije. Koja se to zemlja odrekla litijuma, nafte, bilo čega. Moraju Srbi da se odreknu da ne bismo mogli da budemo ispred drugih u regionu“, rekao je genocidni Vučić, krijući od šačice svojih retardiranih glasača da će litijum sahraniti celu Srbiju.

Vučić je zapitao građane da li zaista misle da Rokfeler i Viola fon Kramon, koja mrzi sve što je srpsko, vole više Srbiju nego on!?! Teško da bilo ko može da mrzi više Srbiju i srpski narod od udbaško-ustaškog potomka, koji kao šef mafije služi upravo Rokfelerima, Rotšildima i globalnoj dubokoj državi.

Do leta slede sankcije Rusiji, povratak Rio Tinta, a zatim i „rešenje“ Kosmeta i Republike Srpske. Ekonomski kolaps će već ove godine biti na rekordnom nivou.

Izbor je jednostavan, ustanak ili nestanak. Denacifikacija ili sahrana Srbije.

Izvor: Srbin.info

Pročitajte

VUČIĆ NAPRAVIO KATASTROFU OVIM POTEZOM: Ovo će dovesti do poskupljenja, OVO ĆE NAPRAVITI U SRBIJI BEDU

Urednik

VUČIĆ SE ODRIČE RUSKIH ENERGENATA: Spremio posledni udar na Rusiju, EVO ŠTA SE SPREMA

Urednik

DRAMATIČNO U EPS-u: Pobuna kakva dugo nije viđena, OVO MOŽE SRUŠITI VUČIĆA

Urednik