0.7 C
Belgrade
28. Januara 2023.
Politika

Vučić, najsiromašniji predsednik na svetu, priprema novu predstavu u ponedeljak

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da Srbija zajedno sa Sjedinjenim Američkim Državama radi na povećanju nivoa američkih investicija u Srbiju, a kada je reč o kritikama njegovo sina, nekoliko puta rekao da je to „gola mržnja prema njemu“.

Tržište u mnogome zavisi od američkih investora jer „nikad nije bilo manje novca i nikad nije bio skuplji“, što se vidi po kamatnim stopama.

„Nama je saradnja sa Amerikom u svakom smislu važna, uskoro ćemo ući u nove energetske projekte, biće dosta upliva američkih kompanija, radićemo na snaženju tog odnosa“, rekao je Vučić.

Odgovarajući na pitanja novinara, Vučić je rekao da mu ranije nije bilo jasno šta je problem sa odlaskom njegovog sina Danila na proslavu Dana Republike Srpske, ali da mu je sada jasno da je posredi „čista mržnja“.

„Samo mržnja, gola mržnja prema meni bez ikakvog argumentacije“, rekao je predsednik Srbije i ponovio da je njegov sin išao na proslavu „jer tamo ide već godinama“, kao i da je „veoma ponosan na uverenja svog sina“.

Ponovio je i da će u ponedeljak u emisiji Ćirilica na televiziji Hepi pokazati koliko troši njegov kabinet, a koliko su trošili neki predsednici Srbije pre njega, apostrofirajući samo Borisa Tadića.

Vučić je komentarisao tvitove koji prikazuju njegovog sina u pelenama i rekao da je sve to posledica mržnje zbog uspeha u izgradnji puteva i pruga, kojih, kako je rekao „ranije nije ni bilo“.

Izvor: Nova.rs

Pročitajte

Haos u Skupštini zbog priče o Šariću i Belivuku: SNS poslanici postaju sve agresivniji

Urednik

VULIN NAPRAVIO SKANDAL U CRNOJ GORI: Cela zemlja na nogama, EVO ŠTA SE DESILO

Urednik

Lažni ekonomista Vučić je ponovo ponizio Srbiju i pogazio Ustav pred gostima iz inostranstva

Urednik