10 C
Belgrade
5. Decembra 2022.
Politika

Vučić napao Rusiju, pripremio narod na uvođenje sankcija Moskvi!

Ustavokršitelj, izdajnik, diktator, šef mafije Aleksandar Vučić danas je imao skandalozno gostovanje na TV Prva, u kojem je otvoreno napao Rusiju, ali i počeo po sistemu kuvane žabe da priprema narod na uvođenje sankcija Moskvi, koje će uslediti posle izbora.

Vučić je prokomentarisao je danas da Rusi u svojim medijskim izveštajima o sukobu u Ukrajini koriste isti rečnik koji su SAD i zapadne evropske zemlje koristile prilikom izveštavanja NATO agresije na Srbiju 1999. godine.

Vučić je primetio, „gledajući ruske medije“, da oni koriste isti rečnik koji su američki i drugi evropski mediji koristili, navodeći da izgleda kao da se Rusi „igraju američkim rečnikom“.

„Kompletan rečnik koji je NATO koristio u agresiji protiv Srbije, Rusi danas, da li iz šale ili iz zbilje, ponavljaju iste reči. Kako su oni govorili humanitarna katastrofa na Kosovu, tako Rusi sada kažu humanitarna katastrofa u Donbasu… Kao da se igraju sa Amerikancima i njihovim rečnikom“, rekao je Vučić.

Primetio je i da Rusi kažu da sprečavaju genocid u Donbasu, podsećajući da su zemlje NATO-a isto govorile da sprečavaju genocid na Kosovu.

„Sve što su Amerikanci govorili po pitanju Kosova, sada Rusi govore na isti način“, istakao je Vučić.

Predsednik Srbije je rekao da može da se dogodi da Srbija dobije sankcije od EU ako ne uvede sankcije Rusiji.

Izvor: Srbin.info

Pročitajte

POTRES U BIA: General otkrio kakav je nastao haos zbog Vučića, EVO ŠTA SE DEŠAVA

Urednik

ŠOK: Evo kog naprednjaka Vučić vraća iz ilegala i postavlja na funkciju – NJEGA MRZI CELA SRBIJA

Urednik

UDARNA VEST: Vučić neće biti kandidat za predsednika Srbije, EVO ŠTA JE RAZLOG

Urednik