6.5 C
Belgrade
4. Decembra 2022.
Politika

VUČIĆ S OPOZICIJOM PRAVI VLADU DA UVEDE SANKCIJE RUSIJI: Najveća izdaja do sada, EVO KO ĆE SVE BITI DEO VLADE

Lider Dveri Boško Obradović oktrio je da se trenutno vode razgovori o formiranju antisrpske i antiruske vlade po nalogu zapadnih ambasada.

– Nemojte da vas iznenadi nova vladajuća većina: Vučić, Đilas i MORAMO. I nije tu stvar da li oni hoće ili neće već oni moraju da idu zajedno radi uvođenja sankcija Rusiji i pristajanja na NATO agendu. Tako im je poručeno u zapadnim ambasadama. Ali, ako oni moraju – mi ne moramo. Izdaja Rusije je izdaja Srbije! – poručio je Obradović.

On je, s druge strane, naglasio da su SNS i SPS izgubili većinu u Beogradu i da opozicija treba da formira prelaznu gradsku vlast, oročenu na dve godine, sa zadatkom da se zaustavi Vesićev lopovluk, saobraćajni i urbanistički haos i uvede red.

– To dugujemo Beograđanima koji su smenili Vesićev koruptivni režim – naglasio je Obradović.

U isto vreme, Dveri su saopštile da je „završena era dvopartizma i stalne smene vladavine samo dva politička kartela – bivše i sadašnje vlasti.

„Preko 20 odsto birača je dalo podršku patriotskim i suverenističkim izbornim listama opozicije“, ocenjuju Dveri.

Srpski pokret Dveri je najavio da će pozvati kolege iz POKS-a, Srpske stranke Zavetnici i DSS-a na formiranje zajedničkog bloka oko odbrane najvažnijih nacionalnih i državnih interesa, ali i da isti poziv važi i za vanparlamentarne patriotske stranke i pojedince.

Izvor: Srbin.info

Pročitajte

INTERVENISALA POLICIJA: Tuča na biračkom mestu

Urednik

Govor koji je iznervirao Vučića u Skupštini i naterao naprednjake da urlaju

Urednik

MEDIJI POKUŠAVAJU SAKRITI: Dešava se velika promena, VUČIĆ JE SADA GOTOV – EVO ŠTA ĆE GA KOŠTATI VLASTI

Urednik