1.8 C
Belgrade
26. Novembra 2022.
Politika

VUČIĆ SE PREPAO BELIVUKOVIH DOKAZA: Mucao kao nikada do sad, JASNO SE VIDIO STRAH

Aleksandar Vučić je večeras gostujući na televiziji B92 odgovorio na pitanje u vezi ponude Veljka Belivuka, da bude svedok saradnik u slučajevima za ubistvo Olivera Ivanovića, smrti Vladimira Cvijana i rušenja u Hercegovačkoj.

Kako je to izgledalo pogledajte OVDE.

Portal Nova.rs večeras je ekskluzivno objavio da se Belivuk tokom pripremnog ročišta obratio prisutnima u sudnici Specijalnog suda u Beogradu i zatražio od tužilaštva da ga uzme za svedoka-saradnika u nekoliko slučajeva.

„Ako pristanete da pustite sve ovde, a mene i Marka Miljkovića ostavite u pritvoru, nudim se za svedoka-saradnika u slučajevima za Savamalu, Olivera Ivanovića i Vladimira Cvijana“, rekao je Belivuk.

Na pitanje kako komentariše ove navode, Vučić je kazao:

“Mislite da sam stvarno ubio nekoga od njih? Mislite da iko u to veruje? Onaj ko je optužen za najteža krivična dela ima pravo da se brani na bilo koji način. U laži su kratke noge, ne želim da komentarišem” rekao je Vučić.

Podsetimo, Veljko Belivuk je već pretio da će da „raskrinka nalogodavce rušenja u Hercegovačkoj ulici.

“Zvonko Veselinović, Sale i ja poslali smo momke da ruše u Savamali“, rekao je Belivuk na suđenju za ubistvo Gorana Mihajlovića i Nikole Mitića.

Po čijem nalogu, o tome će da propeva ako tužilaštvo ne prestane da podmeće dokaze protiv njega i njegovih ljudi, rekao je tada Belivuk.

Pripremno ročište pripadnicima organizovane kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića optuženim za pet ubistava, trgovinu drogom, nezakonito držanje i nošenje oružja, otmice i silovanje, odloženo je danas u Specijalnom sudu u Beogradu, a odbrana je tražila izuzeće sudskog veća i tužioca.

Izvor: Nova.rs

Pročitajte

VUČIĆEV NAJBLIŽI SARADNIK NAPAO NOVINARA: Veliki skandal, VUČIĆ GA MORA SMENITI ZBOG OVOGA

Urednik

Vučević u igri za ministra odbrane, a šta će biti sa Nebojšom Stefanovićem

Urednik

NAPETO: Pogledajte sukob opozicionog poslanika i SNS funkcionera, NAROD U ČUDU GLEDAO OKRŠAJ

Urednik