3.3 C
Belgrade
28. Marta 2023.
Politika

VUČIĆ ŠOKIRAO PRIZNANJEM: Imam u porodici gej osobe, EVO I KOGA

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić osvrnuo se na izjavu patrijarha SPC Porfirija, koji je nedavno izjavio, povodom održavanja Evroprajda, da se “zlo ne leči”. On je rekao da ne misli da poglavar crkve ima loš odnos prema bilo kome. Šef srpske države je rekao da u široj porodici i među saradnicima ima pripadnika gej populacije.

Vučić je danas, nakon sednice Saveta za nacionalnu bezbednost, rekao da će MUP odlučiti 96 sati pre održavanja šetnje za Evroprajd o tome da li će okupljanje biti dozvoljeno. Vučić je upitan tokom konferencije da prokomentariše izjavu patrijarha Porfirija o tome da se „zlo ne leči“.

“A što se tiče zla… Znate da mislimo o Ani Brnabić da je zlo, ona ne bi bila ovde. Reč je o divnoj sposobnoj ženi. Ja imam u široj porodici jednu divnu ženu koja je gej i ni za šta u svetu je ne bih menjao. Mislim da je predivna i predobra, ne mislim da je bilo kakvo zlo. Toliko je dobra da mi nije lako da pronađem bolju”, naveo je on i dodao da su mnogi njegovi saradnici homoseksualci.

“Oni mi pomažu toliko da to nisam u stanju da vam kažem. Šta treba? Da ih razlikujem i da ne prihvatim njihovu pomoć i podršku. Ja ne mogu da mislim da su oni zlo”, rekao je Vučić.

Izvor: Nova.rs

Pročitajte

ADVOKAT ODBIO POSLUŠNOST: Vučić je ucenjen kompromitujućim snimcima – POGLEDAJTE ŠTA SE NALAZI NA SNIMCIMA

Urednik

HAOS U SRBIJII: Narod stražari kod predsednika ispred kuće, EVO ŠTA SE DEŠAVA (VIDEO)

Urednik

MUZIČAR ISMEJAO SNS KAO NIKO DO SAD: Ovaj video će biti najveći hit na internetu, SVI IM SE SADA SMEJU

Urednik