3.7 C
Belgrade
8. Decembra 2022.
Srbija

VUČIĆ U SUKOBU SA SVOJIM LJUDIMA: Ovaj udarac neće izdržati na vlasti, EVO KAKAV STRAŠAN SCENARIO GA ČEKA

Vest da je u Srbiji uhapšen general policije koji obavlja funkciju načelnika Policijske uprave Novi Sad i da je optužen da je na čelu organizovane kriminalne grupe trebala bi da zabrine svakoga. Međutim, mnogo gore od toga je to što su svi provladinmi mediji dobili očigledan nalog da po komandi pišu kako su to hapšenje i optužnicu izveli pripadnici narko klana koji vedi i oblači po Ministarstvu unutrašnjih poslova!

Dakle, država priznaje kako nakon gotovo dve godine nekakve beskompromisne borbe protiv mafije u policiji koja bi trebala da bude nosilac te borbe postoji narko klan toliko jak da može da uhapsi generala?! Pa šta onda taj narko klan u policiji može da uradi bilo kom građaninu Srbije?! O kakvom to miru i stabilnosti priča Vučić, ako sam priznaje da je napravio takav sistem u kojem je kriminal ušao u svaku poru društva?!

Istine radi. Trenutno se u čitavom bezbednosnom sistemu Srbije vodi rat između klanova SNS-a i taj rat će eskalirati veoma brzo. Aleksandar Vučić gubi konce i vrlo brzo će na bolan način shvatiti šta u praksi znači pirova pobeda na izborima.

Zbog toga, kao jedna od poslednjih preostalih opcija za očuvanje bezbednosti građana i mira u Srbiji jeste formiranje tehničke ekspertske vlade koja će razbiti uspostavljene klanove i obezbediti uslove da se za najkasnije godinu dana održe pošteni izbori na svim nivoima nakon kojih će kriminalci jednom za svagda biti izbačeni iz političkog života Srbije. U suprotnom razni vrlo mračni scenariji su mogući, a mnogi neprijatelji im se i nadaju.

Miroslav Parović, Narodni slobodarski pokret

Pročitajte

OVAJ PROIZVOD SVI KORISTE: Cena mu neverovatno skočila, PRETI DA NE BUDE DOVOLJNO DO ZIME

Urednik

UHAPŠENI RADNICI NIS-a ZBOG ŠPIJUNAŽE: Evo kome su prodavali informacije

Urednik

SRBIJI PRETI EKONOMSKA OPASNOST: Evo šta se dešava, UGROŽENA EGZISTENCIJA I RADNA MESTA VELIKOG BROJA LJUDI

Urednik