1.8 C
Belgrade
26. Novembra 2022.
Politika

VUČIĆ UVODI SANKCIJE RUSIJI I ZVANIČNO: Glasanje upravo završeno, NAROD BESAN OVO NEĆE DOZVOLITI

Novi dan i nova izdaja Aleksandra Vučića. Izdajnički SNS režim danas je zabio još jedan nož u leđa Rusiji, jer su Vučićevi poslušnici glasali da se Rusija izbaci iz Saveza za ljudska prava UN!

Generalna skupština Ujedinjenih nacija izglasala je suspenziju Rusije iz Saveta za ljudska prava tokom sastanka u četvrtak. Rezultat glasanja bio je 93 za i 24 protiv, dok je uzdržanih 58.

Među državama koje su glasale „ZA“ je i Srbija.

U nacrtu rezolucije, navodi se da će Generalna skupština „suspendovati prava na članstvo u Savetu za ljudska prava člana Saveta koji čini gruba i sistematska kršenja ljudskih prava”.

Rusija je izjavila da sve zemlje koje su glasale za njeno izbacivanje mogu da budu okarakterisane kao neprijateljske, što znači da bi na toj listi mogla da se nađe i Srbija zahvaljujući NATO izdajnicima na čelu sa Aleksandrom Vučićem.
Moskva je upozorila članice UN da će glas „za“ biti viđen kao neprijateljski gest sa posledicama na bilateralne veze.

Nema dileme da će Srbija u narednom periodu uvesti sankcije Ruskoj federaciji i tako se lišiti podrške Moskve u očuvanju Kosova i Metohije i Republike Srpske.

Vučić će pokušati da produži formiranje nove Vlade u nadi da tako dobije na vremenu i sačeka kraj specijalne operacije, ali teško da će mu to biti dozvoljeno od strane novog ambasadora SAD Kristofera Hila.

Zato je veoma realna opcija da se uskoro po nalogu Zapada sastavi takozvana „koncentraciona, krizna Vlada“, koju bi činili i SNS i građanisti iz opozicije i koja bi onda grupno uvela sankcije Rusiji, ali i nacionalizovala NIS.

Ovakvu izdaju Rusije, ali i Srbije i srpskih interesa, narod ne sme da dozvoli.

Izvor: Srbin.info

Pročitajte

AUSTRIJSKI MEDIJI ISMEVAJU VUČIĆA: Pogledajte kako se obrukao, OVO NIJE REALNO

Urednik

DS PREUZEO OD VUČIĆA VLAST U BEOGRADU: Veliki haos, EVO ŠTA SE DEŠAVA – OVO VUČIĆ NEĆE OPROSTITI

Urednik

OPA: Vulin preti hapšenjem Stefanoviću? ŠTA KRIJE OVA TAJNA PORUKA

Urednik