5.7 C
Belgrade
5. Decembra 2022.
Društvo

VUČIĆ ZABRINUO CELU SRBIJU! Predsednik otvorio dušu, otkrio da ima ZDRAVSTVENI PROBLEM

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić otkrio je da ima problema sa desnim okom, ali uprkos tome nije propustio bitan sastanak sa predstavnicima kompanije Stelantis.

Na tom sastanku je objavljeno da će se u Srbiji proizvoditi električni automobili, a predsednik je odgovarajući na pitanja novinara u jednom momentu otkrio da ima problema sa desnim okom.

– Ja ću kratko, nisam mogao da propustim ovako bitan sastanak, ali kao što vidite imam problema sa desnim okom. Nadam se da ću uspeti bar deo tih problema da rešim. Sutra ili prekosutra obratiću se javnosti, ali verovatnije sutra jer prekosutra imamo veliki događaj u Batajnici – istakao je predsednik Vučić.

Na fotografijama sa konferencije se vidi da je predsednikovo desno oko crveno.

Podsetimo, prethodno je potpisan veoma važan ugovor, koji će doneti neverovatne stvari našoj zemlji.

– Mi danas počinjemo potpuno novu eru u investicijama u Srbiju, i u našem ponašanju u budućnosti. Mi smo danas potpisali dogovor o finansiranju električnog automobila koji će se proizvoditi u Kragujevcu. Već od početka 2024. idemo sa proizvodnjom novog modela koji će biti proizvođen u više fabrika. To je neverovatna prilika za Srbiju, da ima tako renomiranog proizvođača – rekao je predsednik Srbije.

Izvor: SRbijadanas.com

Pročitajte

EVO ZAŠTO JE CVIJAN UBIJEN, SVE SE SAZNALO: Vučić i 150 milijardi evra!

Urednik

OVAKO SE BAHATILA DIJANA HRKALOVIĆ: Utrkivala se sa kriminalcima KO ĆE VIŠE POTROŠITI za veče! NAPRAVILA RAČUN OD 17.000 EVRA!

Urednik

ZBOG VUČIĆEVE NESPOSOBNOSTI: Ovu namirnicu mi proizvodimo a police ostaju bez nje, EVO KAKO JE VUČIĆ NANEO ŠTETU SRBIJI

Urednik