5.3 C
Belgrade
6. Decembra 2022.
Politika

VUČIĆEV PRIJATELJ OTKRIVA: Evo od čega boluje, OVO JE SVE ŠOKIRALO

Novinar Predrag Popović, govoreći na tribini u organizaciji pokreta Oslobođenje rekao je „Zbog svih zlodela, izdaje i kriminala u koji je uvukao Srbiju u prethodnih devet godina, Vučić zaslužuje da posle smene bude osuđen na doživotnu kaznu zatvora“. Popović je objasnio mehanizam vlasti Srpske napredne stranke.

„Oni su napravili sistem u kojem narod Srbije tretiraju kao robove koje podmićuju narodnim parama iz budžeta“, kaže urednik magazina Tabloid.

On navodi da se u izveštajima Stejt departmenta „jasno vidi podrška dolasku SNS na vlast“.

„Trebalo je napraviti post-dosovsku Srbiju, koja će da služi zapadnim interesima u pogledu Kosova, Republike Srpske, ulaska u NATO. To je slično Hrvatskoj, gde je urađena desanaderizacija“, kaže Popović.

On je dodao i da režim u Srbiji ima jak negativan lični pečat.

„To je karakter Aleksandra Vučića, ponižavanje slabijih i snishodljivost prema jačima. Njegov karakter uvek izbija, jer je jači od njegove inteligencije. Tom svojom ličnom patologijom on je zatrovao celu naciju“, izjavio je Popović.

Urednik Tabloida osvrnuo se na brojne afere o lideru SNS koje je otkrio poslednjih godina.

„Srećan sam što sam otkrivao i pisao o prljavim poslovima Aleksandra Vučića i svih političara koji su uništavali Srbiju, ali nažalost sve to ima cenu“, dodaje on.

Predsednik pokreta Oslobođenje Mlađan Đorđević, koji je bio domaćin tribine, istakao je da Srbiju „može da oslobodi“ samo prava politička opcija, koja će okupiti narod oko nacionalne i slobodarske ideje i koja „neće praviti kompromise sa režimom“.

„Lažna opozicija pristaje na Vučićeve nameštene izbore i tako mu daje legitimitet, i pred srpskim narodom i pred njegovim zapadnim partnerima“, složili su se Đorđević i Popović.

Ipak, navodi Popović, vlast Aleksandra Vučića „neće imatu tužan kraj“.

„Narodu Srbije će laknuti kada se oslobodi od kartela koji je opljačkao, okupirao i uništio našu zemlju“, navodi ovaj dugogodišnji novinar.

Izvor: Srbin.info

Pročitajte

VUČIĆ GRMI NA ŠAPIĆA: Šapić uradio ono što nije smeo, EVO KAKO VUČIĆ SADA UDARA NA NJEGA

Urednik

Hteli su smrt moju i moje dece: Dramatično obraćanje Vučića – EVO KOGA JE OPTUŽIO

Urednik

KAKAV SKANDAL: Vulin udario ambasadore ovom porukom, NASTAO VELIKI HAOS – SADA TRAŽE OD VUČIĆA OVO

Urednik