8.6 C
Belgrade
25. Novembra 2022.
Srbija

VUČIĆEVA SAVETNICA NIJE PROŠLA PROVERU SLUŽBE: Žena stranog agenta, OD NJE DRHTI

“Njoj je osporena bezbednosna provera od strane VBA 2012 da može da se zaposli u Ministarstvu odbrane kao Vučičeva savetnica. Onda je on kao šef Biroa za kordinaciju rada službi bezbednosti rekao da VBA ne napiše zabranu, nego da joj se omogući na “njegovu ličnu odgovornost”, napisao je Tihomir Trišić na svom Tviter nalogu.

„Njoj je osporena bezbednosna provera od strane VBA 2012 da može da se zaposli u Ministarstvu odbrane kao Vučičeva savetnica. Onda je on kao šef Biroa za kordinaciju rada službi bezbednosti rekao da VBA ne napiše zabranu, nego da joj se omogući na “njegovu ličnu odgovornost”, napisao je Tihomir Trišić na svom Tviter nalogu.

Podsetimo, završila je XII beogradsku gimnaziju. Studirala je novinarstvo i germanistiku u Berlinu i filmsku i televizijsku kameru na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu.

U svojoj zvaničnoj biografiji navodi da je početkom devedesetih radila kao istraživačica, prevodilica, producentkinja i novinarka za svetske televizijske stanice, između ostalog za BBC, nemačku televiziju ARD i austrijsku televiziju ORF.

Dobitnica je „Zlatne masline“ za režiju na televizijskom festivalu u Baru 2005. godine za film „Srebrenička sećanja“.

Ali, javnosti je poznatija po gaćama koje je širila po kabinetima.

I da, zaista ostaje nepoznanica, kako je mogla posle svih ovih stvari da prođe bezbednosne provere i postane savetnica predsednika zemlje. Bizarno, apsurdno i neverovatno!

Izvor: Slavija info

Pročitajte

SADA NOVI PROBLEM ZA SRBIJU: Ovih namirnica koje koristimo svaki dan je nestalo, VUČIĆ NAS OVAKO PREVARIO

Urednik

INSPEKTOR OTKRIO VEZU SNS I DROGE: Vučić mu sada spremio strašnu osvetu, EVO ŠTA MU RADE

Urednik

VUČIĆ SRBIJU PRODAJE KINI: Zbog 10 milijardi dolara oni preuzimaju OVE NAJVAŽNIJE STVARI U SRBIJI, SADA SMO NJIHOVI ROBOVI

Urednik