17.1 C
Belgrade
30. Marta 2023.
Nekategorisano

VUČIĆU NIJE BILO DOBRO KADA JE ČUO OVAJ GOVOR: Skupština na nogama posle njega, OTKRIVENA VELIKA ISTINA O VUČIĆU

Na jučerašnjem zasedanju Narodne skupštine, na čijem dnevnom redu je bio Izveštaj Vlade Srbije o poslednjih godinu dana pregovora između Beograda i tzv. prištinskih institucija, govorio je i narodni poslanik i potpredsednik Srpskog pokreta Dveri Milovan Jakovljević.

On je rekao da marljivim skupštinskim radom moramo da opravdamo poverenje građana kao svojih poslodavaca. Pozvao je predsednika Republike Aleksandra Vučića da smanji gordost prema onim poslanicima koje naziva srpskom desnicom, zbog toga što mi nismo opozicija državi, već njemu i ovoj vlasti koju smatramo odgovornom za mnoge loše stvari. Sa druge strane, on je pohvalio dobre stvari koje su urađene u prethodnom periodu od nastupa pred nemačkim kancelarom Olafom Šolcom do modernizacije vojske, kao stavove izrečene na samoj sednici da će biti poslat zahtev za podršku oko KiM našim saveznicima Rusiji i Kini, da ni posredno ni neposredno neće biti priznata lažna država Kosovo, da ZSO neće biti formirana po tzv. kosovskim zakonima i Ustavu, kao i da je bolje pregovarati hiljadu godina nego ratovati jedan dan.

Na kraju je istakao da će Aleksandar Vučić ostati upamćen u istoriji na ovaj ili na onaj način, ali da bi bilo dobro da ne bude zapamćen kao kolonijalni upravnik!

Izvor: Dveri

Pročitajte

OVO MORATE VIDETI: Okršaj Hrkalovićke i Stefanovića, NAPRAVILI VELIKI HAOS

Urednik

Drama na ročištu Belivukovom klanu: Evo šta se desilo

Urednik

RUSKA AMBASADA OBJAVILA SAOPŠTENJE PROTIV SNS: Otkrili kakvi su ološi, EVO KAKO SU IH RAZOTKRILI

Urednik