1.5 C
Belgrade
29. Januara 2023.
Srbija

VUČIĆU NIJE DOBRO KADA JE VIDEO OVAJ VIDEO: Otkrivena najbolesnija stvar O NJEGOVOM SARADNIKU – ZA OVO PADA VUČIĆ

Jutjuber Baka Prase danima vodi žestoki sukob sa vlasnikom tevizije “Pink”, Željkom Mitrovićem, a danas je protiv njega upotrebio svoje najjače sredstvo, te se oglasio putem Jutjuba, gde je na svom kanalu objavio video snimak.

Video pogledajte OVDE.

Situacija između Željka Mitrovića i Bogdana Ilića kulminira iz dana u dan, a obojica su u javnost izneli brojne optužbe i tvrdnje na račun druge strane.

Vlasnik „Pinka“ najavio je dokumentarac o Baki Prasetu, koji će se emitovati na ovoj televiziji, a takođe, emitovana je i pesma skandaloznog teksta u kojoj se poziva na ubistvo Ilića.

Kao odgovor na film koji priprema Mitrović, Baka Prase je snimio video u kojem je izneo brojne tvrdnje na račun Mitrovića, a između ostalog i o njegovoj navodnoj ljubavnici.

“Mitrovićeva ljubavnica ubijena. Verovatno ste čuli da se predozirala u Hajatu. Majka je htela da istraži kad se to desilo i ona je ‘slučajno’ poginula dan posle. Najavljeno je da mi stiže još detalja i dokumentacija o tome. Recimo, čime je ljubavnica Željka Mitrovića ubijena, Ivana Bodrožić, pronađena u sobi u Hajatu. Dokumentacija će pokazati kojim lekom je usmrćena”, rekao je Baka Prase u videu, pa je nastavio:

“Onda, nakon što je ona usmrćena, majci je ponuđeno 100.000 evra da prestane da istražuje i to na sahrani, a kad se vraćala sa sahrane ‘magično je ubijena’, tačnije poginula. Ovi ljudi, pod navodnicima, imaju dva ubistva iza sebe. Zataškavanje je na sve strane, ubistvo deteta, ubistvo ljubavnice, ubistvo majke. Za koliko još se nije saznalo. Ovo su bolesnici koji maltretiraju narod. Ubistvo im nije problem jer nemaju savest. Svi dokazi će biti u mojoim rukama, sve ću da snimim i odnesem u policiju da ne bude da skrivam dokaze. Vreme je da se stane na put ove mafije i ovih kriminalaca.”

podsetimo, Ivana Bodrožić pronađena je mrtva 2014. godine u Hajatu. Nakon toga njena majka Nada Bodrožić život je posvetila borbi da dođe do pune istine o smrti svoje ćerke. Nada je poginula u saobraćajnoj nesreći 2017. godine na putu Sirig-Novi Sad.

Izvor: Nova.rs

Pročitajte

NOVI SAD JE USTAO: Mediji ovo pokušavaju sakriti, PROTEST KOJI VUČIĆA DOVODI DO LUDILA – EVO ŠTA SU MU URADILI

Urednik

OTKRIVENA NOVA VEZA SRPSKE VLASTI I KRIMINALA: Informacije koje otkrivaju sve, POGLEDAJTE KO JE SVE POVEZAN

Urednik

Vučić u panici, ponovo se aktivirala Crna lista, Amerika traži hitne mere – META MERA I ANDREJ VUČIĆ?

Urednik