3.6 C
Belgrade
3. Decembra 2022.
Politika

VULIN VIŠE NIJE MINISTAR: Ovaj potez će ga koštati karijere, EVO ŠTA JE URADIO – VIŠE GA NIKO NE ŠTITI

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin saopštio je da su kritike američkog Stejt departmenta upućene Srbiji zbog potpisivanja plana konsultacija sa Rusijom “iznenađujuće i korak u pogrešnom pravcu, da se poslužim jezikom Stejt departmenta”.

– Srbija nije uradila ništa što je u suprotnosti sa međunarodnim pravom, a posebno nije uradila ništa što je protivno interesima njenih građana, što je za nas u Srbiji mera svih stvari – naveo je Vulin u saopštenju.

Kako je kazao, Sjedinjene Američke Države sede u Savetu bezbednosti Ujedinjenih nacija sa Ruskom Federacijom, a od Srbije očekuju da postane deo “antiruske histerije”.

– Kao i na primeru nepoštovanja teritorijalnog integriteta Srbije, a zahtevom da je Ukrajina nepovrediva, SAD potvrđuje da su licemerje i dupli standardi jedina konstanta politike velikih sila, a posebno onih koji su bombardovali Srbiju. Mi smo malobrojan narod, ali smo slobodan narod i dok nas vodi Aleksandar Vučić, ostaćemo slobodni i sami ćemo odlučivati ko su nam prijatelji i sa kime i kako sarađujemo. Srbija nije velika zemlja, ali nije ni rezervat, mi odlučujemo sami – izjavio je Vulin.

Izvor: Direktno.rs

Pročitajte

SRBIJA PONOVO IDE NA IZBORE: Ove je sve šokiralo, EVO KADA ĆEMO PONOVO NA BIRALIŠTA

Urednik

EVO ŠTA GUBIMO DANAŠNJIM UDAROM NA RUSIJU: Srbija gubi ono najvažnije

Urednik

VUČIĆ SPREMA HAOS PREKO SKUPŠTINE: Evo šta želi uvesti a da ne bude on kriv, OVO JE NAJSRAMNIJI POTEZ U ISTORIJI SRBIJE

Urednik