9 C
Belgrade
29. Marta 2023.
Politika

ŽELJKO MITROVIĆ UDARIO NA VUČIĆA: Ovo niko nije očekivao na Pinku, OTKAZUJE MU POSLUŠNOST – SVE MIRIŠE NA PAD

Posle skandala na TV K1 i žestoke svađe sa Jovanom Joksimović, njena imenjakinja sa Pinka – Jeremić, poslala je poziv Mlađanu Đorđeviću, lideru Pokreta „Oslobođenje“, da gostuje na televiziji koja je udarna pesnica režima.

– Ja ću vrlo rado ugostiti Mlađana Đorđevića kod mene, naravno, ja mu garantujem jednu stvar – nikada ga neću isterati iz studija, prosto to nije u skladu s nekim mojim novinarskim kodeksima jer isterivanje gosta iz studija je pokazatelj da ste vi slab voditelj, novinar i urednik. Dakle, ja svog gosta nikada neću isterati iz studija, ali ono što Mlađanu moram da kažem je da se pripremi za hod po trnju. Ima ona izreka:

“Proveo se kao bos po trnju“, u svakom slučaju biće mu turbulentno sa mnom. Biće mu vispreno, zanimljivo uvek i oratorski maštovito i plodno. Tako da Mlađo, nikakav problem nije, kod mene si bezbedan u tom smislu, isterati te neću, ali da ćemo se „naglažavati“ ti i ja sigurno, ali vidim ja da si ti onako fin orator i da ću imati pune ruke posla – između ostalog je poručila Vučićeva TV okosnica.

Đorđević je prihvatio bačenu rukavicu, ali… – Pošto me je sinoć preko sajta Informera pozvala u emisiju, ovo se desilo jutros. Sad, ako može, neka neko obavesti Jovanu da jedva čekam da mi bude „vispreno, zanimljivo, i oratorski maštovito i plodno“ -. napisao je Đorđević na svom Tviter nalogu. A poruka Jovani Jeremić glasila je ovako:

– Draga Jovana, želim da Vas obavestim da načelno prihvatam Vaš poziv za gostovanje u Vašoj emisiji, uz nekoliko tehničkih pitanja. 1. Kada biste mogli da me ugostite? 2. Koja bi bila tema mog gostovanja? 3. Da li bih imao još neke goste pored sebe i, ako da, koga? 4. Možete li mi poslati neki kontakt telefona, kako bismo se čuli oko detalja? Nadam se da me ne biste ograničavali da kažem sve što smatram da je važno za građane Srbije da čuju.

Izvor: Direktno.rs

 

 

Pročitajte

VUČIĆ OTKAZIVANJEM PARADE POKUŠAVA SAKRITI OVO: Otkrivena dokumenta šta je na štetu Srbije potpisao Vučić

Urednik

RUSI OBJAVILI: Vučić pokušao da uvede sankcije Rusiji – EVO KO GA JE SPREČIO

Urednik

OVO IMA SAMO KOD NAS: Pogledajte šta novi ministar radi u kafiću, OVO JE SLIKA ZAŠTO JE U SRBIJI STANJE LOŠE

Urednik